Soyunma Odası Dolapları

Soyunma Odası Dolapları
Tarih : 2022-01-31 17:41:57 Yazar: Admin

 

 soyunma odaları için yüksek kaliteli dolaplar

Sosyal oda mobilya ve ekipmanları

Çelik mobilyalar uzun yıllardır kendini kanıtlamış ve ideal çözüm olduğunu kanıtlamıştır. Dolaplar, banklar veya askılı banklar olsun , soyunmadolap.com da en yüksek kaliteyi doğrudan üreticiden makul fiyatlarla satın alırsınız.

SOYUNMADOLAP soyunma odaları için armatürler son derece amaca göre optimize edilmiş olsa da, yüksek kaliteli tasarım ve sosyal standartlar ihmal edilmez. Burada her iki yön birlikte çalışır ve iş etiği üzerinde doğrudan ve olumlu bir etkiye sahip olan kendini iyi hissetme etkisini artırma gibi önemli bir görevi yerine getirir.

Bu arka plana karşı ve oranların ve renk şemasının uyumlu tasarımıyla bağlantılı olarak SOYUNMADOLAP, Avrupa'nın önde gelen sosyal alan ekipman tedarikçileri arasında önemli bir isim kazanmayı başardı.

Dayanıklı ve kaliteli bir yapı malzemesi olarak çelik

Kullanılan en küçük malzeme miktarına rağmen, başka hiçbir malzeme fonksiyon, işlemede akılcılık ve stabilite açısından bu kadar çok avantajı bir araya getiremez. Bu, birkaç nesil süren maksimum uzun ömür ile desteklenir. Sosyal odalar için bir tesise çok yakışan bir durum.
Sadece modern ve son derece hassas CNC kontrollü makine ve sistemlerde işlenen kaliteli sac kullanılmaktadır. Sonuç olarak, maksimum derecede bir montaj doğruluğu elde edilebilir, bu da çok küçük boşluk boyutlarına yol açar ve şiddetli açma girişimlerinden kaçınmaya kesin bir katkı sağlar. Ve son olarak, bu, bir tasarımın yalnızca mükemmelliğine ulaşmasını sağlayan bir faktördür. Uzun yıllardır kullanılan ve kesinlikle deformasyonsuz olan punta kaynak işlemi, tek tek bileşenlerin bağlanması için değerini kanıtlamıştır.
 

Korozyona karşı koruma ve tasarım el ele gider

Korozyon, çeliğin tek dezavantajı olarak kabul edilir. Ancak bu sadece iletken olarak su ile bağlantıdan kaynaklandığından, kapalı odalarda tehlike pek görülmez. Korozyona karşı en iyi koruyucu önlemlerden biri, dış alanı da kapsayan toz kaplamadır. Aynı zamanda toz boyalar dekoratif tasarımın önemli bir unsurudur. Sert yüzeyin bakımı kolaydır, çizilmeye karşı dayanıklıdır ve sigara yanıklarına karşı duyarsızdır. Standart renklere ek olarak, müşteri gereksinimlerine bağlı olarak seçilebilecek çok sayıda RAL tonu vardır.

Bu nedenle, bir soyunma odası kurmak istiyorsanız, doğru tasarımı optimum işlevsellik ile uzlaştırmanız için size tavsiyelerde bulunmaktan mutluluk duyarız.

Renkler

Dolap gövdesinin temel rengi açık gri RAL7035'tir .

Elbise dolaplarının kapıları standart olarak 9 renkte mevcuttur.

Standart renkler 9 kombinasyon

Soyunma odalarında güvenlik yönü

Kanun koyucu, sağlığı korumak için sosyal alanı mevzuata dahil etmiştir. "İşyeri Soyunma Odaları Yönetmeliği"nde her şey yer almaktadır. SOYUNMADOLAP'da tüm ürünler, soyunma odası yönetmelikleri ve sanayi soyunma odaları dahil olmak üzere her zaman Avrupa standartlarına tabi olmuştur. Burada bahsetmeye değer, doğal havalandırma sistemimiz veya çift ve üçlü kenarlı kesinlikle çapaksız işlemedir. Çelik mobilyalarımız ayrıca yangından korunmaya önemli bir katkı sağlar.
Son olarak, yetkisiz erişime karşı güvenlik de dikkate alınmalıdır. İki anahtarlı yüksek kaliteli silindir kilitler, kilitleme sistemleri veya madeni para yatırma kilitleri, asma kilitler için çevirmeli kilitler, şifreli ve şifreli kilitler ve elektronik kilitler diğer seçeneklerdir. Bu, en iyi yıkım araçlarına bile sabit direnç sunan küçük boşluk boyutları ve dahili pivotlarla desteklenir.

Soyunma odaları  için dolaplar ve modeller

Soyunma odası dolapları için çeşitli model, tasarım ve donanımlar mevcuttur ve bunlar kilit noktalarda listelenmiştir:

Çelik kapılı dolap : Ayaklı ve altında banklı da mevcuttur. Kapı kanatlarının çift cidarlı ve dolayısıyla yüksek burulma rijitliği. İçinde elbise askısı ve şapka askısı. Doğal havalandırma sistemi. Genişlikler 300, 350 ve 400 milimetre olarak mevcuttur.

Ahşap dekorlu dolap ve gardıroplar: Melamin, MDF veya HPL'den yapılmış kapılar, çeşitli ahşap veya düz dekorlarda mevcuttur. Diğer detaylar çelik kapılara uygundur.

Z model soyunma dolabı Bu, yerden çok tasarruf sağlayan bir modeldir ve aynı anda iki kullanıcı için ve ayrıca siyah beyaz ayrımı için uygundur.
Genişlikler 300, 350 ve 400 milimetredir.

Kilitli Dolaplar: Bir dolap ünitesinde 12 adet kilitli dolap, aynı zamanda büyük dolap sistemleri oluşturmak için birleştirilebilir. Burulmaya dayanıklı kapılar ve güvenli kilitleme sistemleri, değerli eşyalarınıza ihtiyaç duydukları korumayı sağlar. Buna büyük bölme ölçülerine sahip Soyunma Dolapları da dahildir. Ayrıca duvara veya gömme montajlı versiyonları da mevcuttur.

Okul dolapları : Sadece yükseklikleri farklıdır

Diğer dolaplar: Bunlara keten değiştiriciler, kasalar ve posta dağıtım dolapları dahildir. Üstelik cam kapılarla!

Özel dolaplar: Bunlara itfaiye veya kayak dolapları dahildir.

Soyunma odaları için diğer tesisler: Bu, askı raylı ve askısız, tekli ve ikili versiyonları içeren bankları içerir.